Om Oss


Get Deals Sverige AB är en svensk startup: en webbsida som marknadsför särskilda erbjudanden och rabatter från pålitliga företag och leverantörer i Stockholm. Kalla oss ett verktyg för att upptäcka din stad – likt en kompass med bra smak. Hos oss du ska betala mindre och få ut mer.

Get Deals företagsfilosofi är enkel - vi behandlar våra kunder som vi själva vill bli behandlade och vi säljer bara saker vi själva vill köpa!

På getdeals.se du kommer hitta de bästa erbjudandena på:

Upplevelser:

  •  Matupplevelser: restauranger, barer, pubar, kaffe och fika
  •  Underhållning: kurser, biljetter, evenemang, hobby och spel.
  •  Resor och utflykter: inrikes resor, internationella resor, turer, sight-seeing, romantiska upplevelser och andra.

Tjänster:

  •  Skönhet & Spa: kosmetologi, massage, SPA-behandlingar, ögonfransförlängning, smink, naglar, hår, hårborttagning, sola och mer
  •  Hälsa & Fitness: gym, träning, viktnedgång, medicin, terapi, tandvård, syn och andra.
  •  Hem & Bilvård: städningstjänster, biltvätt och bilvård.

Produkter:

tekniktrender, skönhetsprodukter, mode, accessoarer, hemelektronik, inredning och mer.Hur fungerar Get Deals?

  1. Vi förhandlar med företag i Stockholm för att få en 50-90% rabatt på deras produkter och tjänster med användningen av våra vouchers. Vi lägger ut dessa erbjudanden på vår webbsida med de tillhörande vouchers. Alla erbjudanden/deals är går att köpa under en tidsbegränsad period och har ett maxtak på antal vouchers som vi får sälja.
  2. Du hittar erbjudandet du tycker om och köper vouchern till ett symboliskt pris. När du är redo att köpa, klicka på den Köp-knappen. Vi kommer då be dig att logga in på eller skapa ett Get Deals-konto och sedan fylla i dina bankkortsuppgifter alternativt dina PayPal-uppgifter. När ditt köp har gått igenom din voucher kommer vara tillgänglig på ditt Get Deals konto under Mina Deals. Dennavoucher ger dig rätt att dra nytta av rabatten.
  3. Sedan använder du vouchern direkt när du köper produkten, tjänsten eller upplevelsen från företaget för att få rabatten. OBS.: Alla våra vouchers har restriktioner på hur och när man kan använda dem, såsom giltighetstid, vilket tydligt framgår i Dealen Villkor på deal-sidan. Det är viktigt att du läser det innan du köper dealen för att vara säker på att du godkänner villkoren för dealen.